Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Головна » 2015 » Січень » 15 » Новини 2015-2016 н.р.
15:47
Новини 2015-2016 н.р.

 

 

26.09.2016 р.

26 вересня на загальношкільній лінійці оголосили про початок шкільної Спартакіади з волейболу. Вчитель фізкультури Приходько А.П. представив покласні команди і їх капітанів.

 

23.09.2016 р.

Протягом тижня (з 18.09 по 23.09) в школі проходила акція "П'ять картоплин". В п'ятницю були підведені підсумки і зібрана картопля передана соціальним працівникам сільської ради в особі Олени Савчук для подальшого розприділення між 18 жителями Полицької сільської ради, які не в змозі самі виростити або придбати даний продукт. Активну участь взяли всі 29 класів школи і зібрали близько 8 ц картоплі.

 

19.09.2016 р.

Майбутнє Володимиреччини – талановиті діти»

   Полицька школа славилась, славиться і, дасть Бог, буде славитись талановитими дітьми.

В суботу, 17.09.2016 р. в м. Рівне відбулось нагородження номінантів збірки "Майбутнє Рівненщини – талановиті діти»

         Сьогодні ми вирішили похвалитись вже минулорічними випускницями школи Любою і Настею Бачинськими  та ученицею 8А  класу Якимюк Лесею, які ввійшли в число найталановитіших дітей Рівненщини за версією Видавничого центру «ПЕРЛИНА», чиї світлини і результати їх роботи були опубліковані в черговій інформаційно-іміджевій збірці «Майбутнє Рівненщини – талановиті діти», що вийшла в світ в 2016 році.

          Творчо обдаровані дівчатка Любов і Анастасія, які вирізняються багатою уявою і літературним хистом, народились в с.Іванчі 21 травня 1997 року та 28 лютого 1999 року відповідно. У даний час Анастасія вступила на художньо-педагогічний факультет, а її старша не менш обдарована сестричка — вже вчиться на педагогічному факультеті Рівненського державного гуманітарного університету. Дівчата, кожна у свій час навчання в школі, були учасниками конкурсів «Кенгуру», «Геліантус», «Орлятко». Обидві були переможцями районних етапів Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач» 2009 та 2011 років, займали призові у районних оглядах декламаторів «Кобзарева струна не вмирає», присвячених пам’яті Т.Шевченка та у II етапі олімпіади з трудового навчання. Анастасія отримала ряд призових місць II етапу олімпіад з української мови та літератури, II і III етапів конкурсів ім.П.Яцика та ім.Т.Шевченка, а Люба була лауреатом районного конкурсу «Лідер року-2013». В арсеналі обох дівчат перемоги у районному літературному конкурсі імені Михайла Дубова — Настя у віковій категорії «До 17 років», Люба у категорії «17 - 35 років» у номінації «Поезія» та районному творчому конкурсі «І пером, і пензлем!..» у номінації «Кращий малюнок».

Настя на відмінно закінчила Рафалівську дитячу музичну школу по класу гітари у керівника Мирончука В.М.  За час навчання отримала Диплом переможця II етапу конкурсу «Юне дарування Рівненської області 2012», приймала участь у І обласному відкритому конкурсі виконавців на народних інструментах «Мереживо» ім. О. Степанова у номінації «Солісти — виконавці на народних інструментах», завоювала II місце у районному огляді конкурсі учнівської художньої самодіяльності в номінації «Солісти».

На літературному рахунку сестер Бачинських спільна перемога в районному етапі Всеукраїнського конкурсу «Дитячі історії про найголовніше» в номінації «Колективна робота» та І місце в обласному турі цього ж конкурсу, Диплом переможців конкурсу дитячої творчості з виготовлення кращої книжки саморобки «Дитячі історії про найголовніше» за книжку саморобку «Волошкове дитинство», яка посіла II місце у номінації «Колективні роботи» у віковій категорії 9-11 класи (м. Київ).

У 2015 році за підтримки відділу культури та бібліотеки для дітей району,
місцевого літератора Олексія Городного, сестрички отримали Грант 

«Обдарованій молоді в галузі літератури» голови Рівненської обласної державної адміністрації та голови Рівненської обласної ради, на видання власної збірки «Волошкове дитинство», надрукованої у жовтні цього ж
року. Книга оздоблена їх ілюстраціями та витинанками.

   Дружні дівчата пишуть вірші, які друкуються на сторінках районної та обласної газет, люблять малювати у техніках акварель, петриківський розпис, малювання краплями, займатися рукоділлям. Вони товариські та комунікабельні. Найбільше у людях цінують дружбу, вірність, щирість та чесність. Мріють знайти своє місце у великому світі і стати хорошими людьми.

         Не менш обдарована гарним голосом, музичним слухом та естетичним смаком дитина Якимʼюк Леся народилася в дружній сім'ї вчителів 10 квітня 2003 року в селі Сопачів Володимирецького району. Зараз талановита дівчинка Леся успішно навчається в 8-А класі Полицької ЗОШ І-ІІІ ст, з 2013 року - в Рафалівській дитячій музичній школі грі на бандурі, бере участь в ансамблі бандуристів. За 8 років навчання в школі Леся заробила багато нагород: за участь у Всеукраїнському Інтерактивному природничому конкурсі «Смішний колосок — 2011» отримала сертифікат 1-го ступеня, а у 2014 та 2015 році отримала сертифікати за участь у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру». В музичній школі теж має Грамоти за участь в обласних оглядах-конкурсах, в культурно-масових заходах школи та села.

         Дівчинка допитлива, старанна, активна. Із задоволенням бере участь у предметних конкурсах, дуже любить читати. У 2015 році була нагороджена Дипломом за І місце в районному етапі Всеукраїнського конкурсу «Найкращий
читач». Щорічний призер шкільного конкурсу читців-декламаторів творів Т.Г.Шевченка.

       Майстерно володіючи пензлем, під керівництвом своєї мами,  вчителя образотворчого мистецтва Яким’юк З.П., разом з іншими талановитими дітками розмальовувала коридори та їдальню школи. У конкурсах з образотворчого мистецтва не раз займала призові місця, за що має багато подяк та грамот.

       Дитинство помалу минає, і Леся, задумуючись над своїм майбутнім, у мріях бачить себе у роботі з дітьми. Батьки їй бажають досягнути мети і бути щасливою.

      Щиро і від усієї душі досягнути значних здобутків у майбутньому зичать нашим дівчаткам їх друзі, однокласники і педагогічний колектив школи. Приємно на душі від того, що плоди учительської праці в цих дівчатках, напевно не не залишаться  не  поміченими  .

 

 

 

14.09.2016 р.

Яскравим прикладом перемоги здорового способу життя є проведення в школі Олімпійського тижня (предметний тиждень фізкультури і спорту) з 12 по 19 версеня 2016 року. в ході тижня пройшли ряд шкільних змагань і конкурсів з різних видів спорту, а також команда волейболісток відвідала 13.09.2016 р. чемпіонат з боулінгу та товариський матч з футболу "ВЕРЕС" - "ІНГУЛЕЦЬ", як винагороду за результат минулорічної праці в галузі фізкультури і спорту (ІІ місце в обласному етапі змагань з волейболу серед школярів). 

 

 

 

 

09.09.2016 р. 

На першій загальношкільній лінійці 09.09.2016 р. ЗДВР Лесько Руслана Василівна прозвітувала про те, що з 01.09. по 08.09. учні школи, батьки, педагогічний колектив взяли активну участь в загальнообласній акції "Не будь байдужим". Протягом тижня школою зібрано:

  • Зошитів-730 шт.
  • Ручок-134 щт.
  • Олівців графічних-65 шт.
  • Лінійок-17 шт.
  • Ножиць-3 шт.
  • Гумок-13 шт.
  • Точилка для олівців-9 шт.
  • Циркулі-3 шт.
  • Пензлики-2 шт.
  • Олівці кольорові-12 уп.
  • фломастери-1 уп.
  • фарби-2 уп.
  • Клей-1 уп.
  • Блокнот-1 шт.
  • Обгортки на зошити-50 шт.
  • Кольоровий папір-7 п.
  • альбоми  для малювання -17 шт.
  • щоденники-2 шт.
  • атлас-1 шт.
  • пластилін-2 уп.
  • Книжки художні дитячі-2 шт.
  • Борошно -1 уп.
  • Вермішель-6 пач.
  • мило-9 уп.
  • Зубна паста-1 уп.
  • Зубні щітки-3 шт.
  • Крем для бриття, туалетний папір, мочалки
  • Одяг дитячий і взуття
  • Іграшки для дітей
  • Чай в упаковках
  • Горіхи-2 кг.
  • Тушонка в банках
  • Банки з салатами і варенням
  • Томатна паста
  • Картопля-50 кг.

 

 

 

01.09.2016 р.

      Першого сонячного вересневого дня продзвенів у стінах школи перший дзвінок, який покликав за парти 53 учні першого класу і нагадав 25 учням 11 класу зі слів їх класного керівника Людмили Федорівни Кондрацької про те, що остання 11-та квітка, яка розквітла на шкільній клумбі має в себе увібрати весь позитив і мудрість їх наставників.

       Разом з тим класні керівники провели з дітками Перший урок і перші батьківські збори.

       Будемо сподіватись, що 2016-2017 навчальний рік для школи буде вдалим!!!

 

 
05.06.2016 року
В останній день роботи мовного табору діти демонстрували здобуті мовні знання та вміння під час виступів на завершальному концерті. Цікавими були інсценівки, музичні номери. Діти дякували волонтерам за гарно організоване пізнавальне дозвілля.
 
 
04.06.2016 року
День спорту у літньому мовному таборі був цікавим та насиченим. Розпочався він із ранкової зарядки, далі учні працювали у групах, після чого представляли свої спортивні проекти. 
 
 
03.06.2016 року
Цей день у таборі був присвячений подорожам: як уявним (до різних країн світу), так і реальним - учні із групи "Smile" ходили на екскурсію і складали карту місцевості, використовуючи англйську мову
 
 
02.06.2016 року
У мовному таборі проходив День покупок. Діти повторювали слова, необхідні для здійснення покупки. Група "Smile" спілкувалась з волонтерами про шопінг у США. 
 
01.06.2016 року
Третій день у літньому мовному таборі був присвячений Дню захисту дітей. Розпочався він із цікавої ранкової зарядки, потім було проведено конкурс малюнків на асфальті. 
 
 
 
31.05.2016 року
День інсценізації казки у літньому мовному таборі. Волонтери приділили увагу кожній групі. Діти знайшли спільну мову із гостями.
 
" style="margin:0;padding:0;border:0;" src="/_nw/0/s67420531.jpg" align="" />
 
30.05.2016 року
У школі розпочалася робота літнього мовного табору "Світ навколо нас". До участі у роботі табору долучилися волонтери: Бачинські Михайло та Лілія із США. У таборі працює 5 мовних груп: 3 - із вивчення англійської мови, 1 - німецької мови і 1 - польської мови. Перший день знайомства пройшов цікаво.
 
 
22.01.15 року
 День соборності
 
 
20.04.2015 року
В школі на загальношкільній лінійці, яка була присвячена безпеці дітей для учнів школи були продемонстровані відеоролики про дії дітей  при знахідці вибухонебезпечного предмета, які були надані службою ДСНС  в Рівненській області в особі начальника караулу ДПРП-5, ДПРЗ-6 ГУДСНС ст. лейтенант служби ЦЗ  І.С.Натини.
Разом з тим серед робочих питань ЗДВР Лесько Р.В.  проаналізувала результати предметних Тижнів хіиії, біології, вручила грамоти й подяки "найерудованішим" в конкурсах і вікторинах з хімії, а також "умільцям"  у виготовлені годівничок, виставка яких пройшла в холлі школи напередодні, і "найталановитішим" у конкурсі малюнків "Птахи рідного краю".
Сьогодні ж учнівська комісія на чолі з вчителем образотворчого мистецтва Яким'юк З.П. проаналізує і визначить переможців конкурсу малюнків "Кожень день - Великдень", який проходив протягом минулого тижня в холлі школи і укомплектують подарунок від учнівського колективу для Огородника Михайла, учня 6-А класу, що знаходиться на індивідуальному навчанні.  Для нього в рамках двомісячника "Співучасть у долі дитини" діти щороку готують "Великодній кошик" з солодощів і іграшок.
А ще порадійте за наших дівчат-волейболісток. Вони у двійці фіналістів області (За результатами змагань 15.04.2015 р. в м.Рівне) і 22.04 в м.Рівне розіграють кубок з волейболу за чемпіонство області.
 
 
07.04.2015 року
У вівторок з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я в школі пройшов масовий фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я», учасниками якого стали всі без виключення учні і педагоги школи.
 
06.04.2015 року
Як підсумок предметного Тижня біології в школі пройшов конкурс на найкраще виготовлену годівничку для птахів і конкурс малюнка птахів своєї місцевості
 
В рамках відзначення Міжнародного дня спортув школі пройшли змагання з волейболу, футболу серед учнів середньої і старшої ланки, а також спортивні ігри, естафети, конкурси малюнків про олімпійські ігри серед учнів 1-4 класів.
 
26.02.2015 року
З метою проведення просвітницької роботи з учнями-старшокласниками на тему "Дії населення у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів" школу відвідав начальник караулу ДПРП-5 ДПРЗ-6 ГУДСНС старший лейтенант служби ЦЗ І.С.Катина
 
23.02.2015 року
На загальношкільній лінійці присвяченій Дню рідної мови учнівське врядування школи продемонструвало презентацію в ході якої діти мали змогу узагальнити свої знання з історії її тернистого шляху
17.02.2015 року
В школі пройшла позапланова евакуація.  В рамках тижня військово-патріотичного виховання на загальношкільній лінійці вчителі ЗВ та МСП продемонстрували відеофільм "Небезпечні знахідки"
 
16.02.2015 року
В школі пройшла загальношкільна лінійка присвячена пам'яті Героїв Небесної сотні
 
 
Вітаємо!!!
Будник Маргариту Володимирівну, ученицю 11-Б класу за І місце у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів малої академії наук України з екології, відділення екології та аграрних наук. Керівник Бабік Н.С.
Мельничук Софію Олександрівну, ученицю 9-А класу за ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіаді з української мови  та літератури. Вчитель Килюшик Г.І.

22 січня 2015 року

 В школі відбулася лінійка присвячена Дню Соборності Україні. на якій була проведена хвилина мовчання для загиблих на території АТО.

15 січня 2015 року

У зв'язку з Новорічними святами школу, в черговий раз, відвідали представники Церкви Християн віри Євангельської, які вже стали друзями школи. Показали дітям виставу і жодного не залишили без подарунків

                                            

В школі проведена хвилина мовчання і приспущенні державні прапори на будівлі о 12.00 у зв'язку з подіями під містом Волноваха у зоні дії АТО

 

4 грудня 2014 року

В нашій школі відбувся семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи на тему "Виховне середовище школи - осередок формування ціннісно значущих якостей особистості"

Заступники шкіл району побували на уроках: 

 2 клас усний журнал

"Віночок українських оберегів"

 

7 клас родинне свято

"Рушники ви мої, рушники..."

 

10 клас театралізований захід

"Андріївські вечорниці"

 

Вчитель трудового навчання Матушевська О.В. показала майстер-клас заступникам по виготовленню квітки-мальви

Заключною програмою семінару був концерт "Вечори на хуторі поблизу Полиць", виступав учнівський, педагогічний, батьківський колективи також релігійна громада с. Полиць

 

 

25 листопада 2014 року

 

Коли тебе згадають через роки

 Ті, що давно пішли у світ широкий,

 Тоді, учителю, твій вдячний труд.

 

Павлина Савчин

У Полицькій школі відбувся міжокружний семінар-практикум вчителів початкових класів

Понеділок, 24.11.2014 року

Була проведена лінійка і показано презентацію та відеофрагмент до Дня гідності в пам'ять Небесної сотні

П'ятниця, 21.11.2014 року

До Дня пам'яті жертв Голодомору

  1. Пам’ять жертв голодомору пом’янули хвилиною мовчання.
  2. На загальношкільній лінійці продемонстровано презентацію до Дня пам’яті жертв  Голодомору.  Вижили 1933-го. Вистояли 2014-го. Переможимо завтра! 
  3. Для старшокласників продемонстровано фрагмент відеофільм «Жнива Голодомору»
  4. Для учнів  початкових класів фрагмент відеофільму «Голодомор»
  5. Учнівським врядуванням випущено інформвісник «33 хвилини»
  6. В бібліотеці організовано постійнодіючу виставку літератури «Жнива скорботи»
  7. В холі школи протягом дня  горіла свіча пам’яті запалена учнями школи.

14.10.2014 року

В школі пройшли заходи до Дня Українського козацтва «Козацькі забави», «День гідності» та діти прибирали територію біля пам’ятника

 

13.10.2014 року

До дня художника в школі проходила виставка малюнків юного обдарування нашої школи, Бачинська Анастасія, яка вразила, і дітей і дорослих, вмінням оперувати пензлем

Зустріч з Наталією Колесовою та Андрієм Товстим

 Інвалідність не вирок, доводить Наталя Колесова - чемпіонка світу з танців на візку 

22 жовтня у учнів нашої школи відбулася зустріч з спортсменами-танцюристами світового значення серед інвалідів. Це наші земляки Андрій Товстий та  Наталія Колесова. Наталія показала всім глядачам, що будучи без обох ніг людина може добитися багато в житті і отримати не лише нагороди а й  визнання світу. Її витримці, завзятості та сильному характеру можна тільки позаздрити.

Також показали фрагменти своїх танців, потім провели майстер клас для усіх присутніх. Учні отримали масу задоволення від зустрічі, будемо надіятись, що вона неостання.

Категорія: 2014-2015 н.р. | Переглядів: 1032 | Додав: Галочка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar